Activiteiten

Een overzicht van werkzaamheden en exposities

Schilderij in opdracht.

Naar aanleiding van alle kunst gemaakt in coronatijd met de verplichte mondkapjes werd me gevraagd dit schilderij te maken. Vriendenclub op vakantie! Dit is het resultaat.


Gluren bij de Buren

Open dagen die in heel Nederland gehouden worden met mensen die hun huis openstellen voor culturele doeleinden. Ik heb een aantal van mijn werken daar geexposeerd.


Expositie bij Atelier de 2e droom

Expositie van  Schilderen@Home tijdens de Franse dagen bij Atelier de 2e Droom te Spakenburg. Voor veel leerlingen de eerste expositie. Spannend en heel erg leuk!


Thema; Selling is teamwork

Een workshop in het kader van samenwerking. Ongeveer 30 mensen uit alle gelederen van Krauthammer Int. werkten mee aan een groot schilderij. Het eerste uur werd de hand gelegd aan een basisschilderij. Het grote landschap met rivier en boom, de basisvoorwaarden voor een gezond leven. Daarna gingen de werknemers twee aan twee een persoonlijke invulling geven aan een stukje van het schilderij.Bij FlexZichtbaar in Landsmeer

Er komen een flink aantal schilderijen van mij te hangen bij Flex-Zichtbaar, het nieuwe bedrijf van Jeroen van Egmond en Carol Watson in Landsmeer.


Een Trompe L’oeil

In een priv├ębadkamer schilder ik in opdracht een raam. Het plafond loopt schuin af wat nog een hele uitdaging is. Het perspectief moet natuurlijk wel kloppen. Ik houd het luchtig en schilder licht met veel lucht. Wat kamperfoelie groeit naar binnen en een dun spinrag in een van de hoeken.


Een workshop tijdens een feestje

Ter ere van een bijzondere verjaardag. De jarige krijgt van haar eigen schilderwerk een expositie aangeboden en tevens maken alle gasten een samengesteld schilderij. Eerst schilderen een aantal gasten het uitzicht van de locatie, een prachtige blik op de rivier de Eem. Daarna gaat iedereen in groepjes aan de gang met hun eigen herinneringen aan de jarige.


Godelinde in Bussum

In een verzorgingshuis waar een groep mensen al jaren samen schilderen wordt me gevraagd een workshop te geven over “hoe schilder ik een achtergrond” Het is een succes. Iedereen doet enorm zijn best en ze zijn heel trots op hun resultaten. Een heel leuke dag!


Een workshop in Loosdrecht

Een workshop bij Bart en Kitty Meussen. Hij organiseert een vriendenavond en wil graag met iedereen schilderen. Ze hebben eens in de zoveel tijd een creatieve avond. Het is echt een ontspannen en gezellige avond.Een afscheidscadeau bij een bedrijf in Amersfoort

Met bijna alle medewerkers van een bedrijf wordt een afscheidscadeau gemaakt, een schilderij van 1.00 m X 1.00 m     Als ondergrond wordt het kantoorpand geschilderd, daarna plakken we willekeurig zoveel mogelijk vakjes met afplakband. Iedere medewerker kan op zijn eigen manier een vakje vullen met een wens, een herinnering of groet. Daarna wordt het band verwijderd en het geheel wat bijgewerkt en aangevuld.Kasteel De Hooge Vuursche

Een expositie in Kasteel de Hooge Vuursche aan de Hilversumsestraatweg in Baarn. Een bijzondere locatie die veel wordt gebruikt om te trouwen.Cultureel centrum Artishock Soest

Samen met o.a. Albert van der Heiden organiseren we de expostie “De aard van het landschap”


De Jaarbeurs Utrecht

Gedurende een aantal jaren heb ik exposities in de Jaarbeurs in Utrecht tijdens de beurs van “Second Home”. Een groot twee-jaarlijks evenement voor mensen die op zoek zijn naar een tweede huis. Een stand met schilderijen blijkt een goede aanvulling. Ik verkoop er een flink aantal die overal komen te hangen. Van Spanje tot Belgi├ź tot Nederland.


Expositie in restaurant Le Pescadou in Amstelveen

Een aantal schilderijen aan de muur in een restaurant. Hier houden ze wisselende exposities in allerlei genres.